• Telefonul cetățeanului - dispecerat: 021 9540

 
Începând cu data de 12.03.2020 și până la data de 31.03.2020, inclusiv, cu posibilitatea prelungirii,pentru prevenirea, evitarea, limitarea îmbolnăvirii și răspândirii noului coronavirus COVID 19, pentru a asigura un nivel adecvat de protecție, Poliția Locală Sector 1 suspendă activitatea cu publicul. 
         Activitatea de relații cu publicul pentru persoanele fizice și juridice se va desfășura numai prin telefon (021.232.66.35), prin corespondență poștală sau pe site-ul instituției la secțiunea “CONTACT –DEPUNERE PETIȚII ONLINE” sau pe adresa de e-mail: contact@politialocalasector1.ro.
        Totodată, cetățenii care nu au adresă poștală electronică vor putea depune documentele prin poștă/curier pe adresa din strada Prometeu nr. 26, sector 1, București.
 

Activități

Acțiune de depistare a persoanelor care tulbură ordinea și liniștea publică

În perioada 05-06.08.2017, efectivele din cadrul Serviciului 1 Ordine și Liniște Publică și Serviciul Intervenții Rapide au acționat pentru depistarea persoanelor care tulbură ordinea și liniștea publică în sectorul 1 al capitalei, precum și a altor persoane care comit fapte antisociale pe domeniul public, respectiv în parcuri.

În urma acestei acțiuni, Poliția Locală Sector 1 a legitimat și sancționat contravențional, conform legislației în vigoare, 22 de persoane pentru încălcarea unor reglementări în domeniul: administrării spațiilor verzi, depozitării deșeurilor pe domeniul public, conviețuire socială, ordine și liniște publică și protecția spațiilor verzi pe teritoriul Municipiului București; cumulat, valoarea amenzilor aplicate este de 8500 lei.

Astfel de activități întreprinse de polițiștii locali sector 1 vor avea caracter permanent, în scopul protejării cetățenilor împotriva faptelor antisociale, precum și pentru întărirea gradului de siguranță civică și asigurarea și menținerea ordinii și siguranței publice pe raza sectorului.

Adresă

Str. Prometeu nr. 26, Sector 1

+4021 232 54 59

contact@politialocalasector1.ro

Sediul central

sediu prometeu