centenar

  • Telefonul cetățeanului - dispecerat: 021 9540

Protecţia mediului Frontpage

Pentru menținerea în stare de curățenie și igienizare a arterelor de circulație și a spațiilor destinate depozitării deșeurilor, conform art. 9, alin. 2 din Anexa nr. 1 a HCGMB nr. 120/2010 privind aprobarea normelor de salubrizare și igienizare ale Municipiului București, persoanele fizice și cele juridice au următoarele obligații:

  • să nu depoziteze deșeurile menajere și asimilabile în coșurile de deșeuri stradale sau pe arterele de circulație (destinația coșurilor stradale fiind numai pentru deșeurile stradale și asimilabile);
  • să colecteze și să depoziteze selectiv deșeurile de ambalaje în recipiente diferite, inscripționate corespunzător și amplasate de operatorul serviciului de salubrizare în spațiile special amenajate;
  • să mențină în stare de curățenie și igienizare spațiul destinat depozitării deșeurilor menajere.

Pentru informații suplimentare privind colectarea și depozitarea deșeurilor, cetățenii sectorului 1 pot lua legătura cu dispeceratul SC ROMPREST SA la numerele de telefon 021 9460 sau 0752 019 311.

Depozitarea pe domeniul public (zona intersecțiilor, în jurul stâlpilor de iluminat, pe spații verzi etc) a sacilor cu deșeuri în vederea colectării acestora de către operatorii de salubrizare se sancționează contravențional conform art. 42, lit. a din HCGMB 120/2010, cu amendă între 2000 și 5000 lei.

Site-ul www.politialocalasector1.ro prelucrează date cu caracter personal ale utilizatorilor care folosesc formularele de contact de pe site.

Utilizatorii beneficiază de dreptul de acces la datele prelucrate, de intervenţie asupra acestora, de dreptul de a se opune prelucrării şi de a solicita ştergerea datelor şi de celelalte drepturi prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Site-ul www.politialocalasector1.ro foloseşte cookie-uri pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorilor şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi. Mai multe informații despre cookie-uri aici si despre cum sa le gestionati aici.

personal privacy

Adresă

Str. Prometeu nr. 26, Sector 1

+4021 232 54 59

contact@politialocalasector1.ro

Sediul central

sediu prometeu